Rehau Synego info

Rehau Synego 80 Technische details

Rehau Synego MD Classic

Hoge thermische isolatie voor een optimale energiebalans

  • 7/6 kamersysteem voor optimale isolatiewaarden
  • 80 mm bouwdiepte met Uf = 0,94 W / m2K
  • Drievoudige beglazing Ug = 0,5 W / m2K standaard
  • Middenafdichtingssysteem met 3 afdichtingsniveaus
  • Bevestigingssysteem GU
  • HDF-technologie voor gladdere oppervlakken
  • Gebiedsverschoven optica met duidelijke lijnen
  • Inclusief raamkruk (standaardversie)

Wat kenmerkt het Synego-venster van Rehau?

Kunststof ramen zijn niet alleen goedkoop in aanschaf, maar maken ook indruk met hun uitstekende technische waarden en optimale variatiemogelijkheden.
Rehau is een toonaangevend systeem en dienstverlener van polymeergebaseerde oplossingen voor competentie en innovatie.

Jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben de materiaaleigenschappen van moderne kunststof ramen geoptimaliseerd en dankzij moderne procestechnologie een kosteneffectieve massaproductie mogelijk gemaakt.
De Synego profielserie voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid met de Rehau Synego MD Classic kunststofraam en biedt tot 50% meer thermische isolatie dan andere kunststoframen.
De moderne kamerconstructie met met staal versterkte frameprofielen zorgt voor de vereiste stabiliteit en vermindert merkbaar het geluid van uw omgeving, zelfs in de basisversie.
Standaard is het kunststof kozijn Rehau Synego MD Classic met drie omliggende afdichtingsniveaus geïnstalleerd en biedt het zelfs na vele jaren een betrouwbare bescherming tegen tocht en vocht.
De sterk isolerende 3-voudige beglazing met een Ug-waarde van 0,5 W / m2K kan worden geconfigureerd met een afstandhouder van aluminium of kunststof (de zogenaamde warme rand).

Behoud perspectief

Onze kunststof ramen van Rehau zijn standaard uitgerust met driedubbele thermische beglazing en hebben dus al een Ug-waarde van 0,5 W / m2K.
Optioneel kunt u het kunststof venster Rehau Synego MD Classic aan uw behoeften aanpassen.
Onze grote keuze aan beglazings mogelijkheden laat niets te wensen over en biedt u een breed scala aan opties op het gebied van zon- en geluidsisolatie en veiligheid.

Voor privacy en creatief raamontwerp is een breed scala aan sierglas verkrijgbaar.